+30 241 0672901

info[a]pronails.gr

Pronails Salons

Εταιρεία

Εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H ProNails δημιουργεί προϊόντα περιποίησης χεριών, νυχιών και ποδιών κορυφαίας ποιότητας και προσφέρει άριστη εκπαίδευση και ανώτερες επιχειρηματικές υπηρεσίες στήριξης. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επαγγελματίες της ομορφιάς και nail stylists. Ούσα μια εξαιρετικά επιθυμητή μάρκα, η ProNails δημιουργεί προϊόντα περιποίησης για χρήση το σπίτι για τις καταναλώτριες που ασχολούνται με την ομορφιά και τα οποία πωλούνται στους χώρους ομορφιάς και μέσω των εξειδικευμένων επαγγελματιών περιποίησης νυχιών. 

Η ProNails είναι ο τέλειος συνδυασμός αφενός της ποιότητας και της αξιοπιστίας και αφετέρου της έμπνευσης και της διασκέδασης. Η μάρκα σχεδιάζεται για να συνδυάσει την ποιότητα με την ομορφιά και για να παράσχει την εγγύηση ότι θα είστε πάντα σε επαφή με τα μοντέρνα χρώματα και τις τάσεις του σήμερα και του αύριο.

H μάρκα ProNails αποτελεί σύνθεση της ατομικής ομορφιάς και της συνεργασίας με επαγγελματίες. Μέσω της συνεχούς ανάπτυξης, η ProNails στοχεύει να γίνει η νέα ηγετική μάρκα περιποίησης χεριών και ποδιών με εκτεταμένες, ποικίλες σειρές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για την περιποίηση χεριών, νυχιών και ποδιών.


Η μάρκα ProNails έχει παράδοση πλέον των 30 χρόνων. Το 1981, η Catherine Claus ίδρυσε την πρώτη βέλγικη κατασκευαστική εταιρεία που εξειδικευόταν στην προμήθεια επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης νυχιών. Το ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα και η δημιουργικότητα συνέβαλαν στο να εξελιχθεί η εταιρεία σε ηγετικό όνομα στην ευρωπαϊκή βιομηχανία περιποίησης χεριών.

Το 2009, ο Paul Parein ανέλαβε την εταιρεία και αφοσιώθηκε στη μελλοντική της ανάπτυξη. Υπό την ηγεσία του Paul, η εταιρεία εστιάζει στην καινοτομία των προϊόντων, την υποστήριξη των επιχειρήσεων, την επέκταση των πωλήσεων και τη στρατηγική μελλοντική καθοδήγηση. Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί περίπου 100 άτομα και εξάγει τη μάρκα ProNails σε 45 χώρες μέσω ανεξάρτητων συμβεβλημένων διανομέων. Η παγκόσμια έδρα βρίσκεται στο Brasschaat, στη βορειοανατολική Αμβέρσα, και έχει μια θυγατρική εταιρεία στο Παρίσι (Γαλλία).

Έχοντας ως πρότερη επωνυμία «Professionails» και έχοντας μετονομαστεί σήμερα σε «ProNails» - η εταιρεία συνεργάζεται με επαγγελματίες nail stylists για να πραγματοποιήσει το όνειρο των πελατισσών της: όμορφα χέρια. Η ενδελεχής κατάρτιση και τα ποιοτικά προϊόντα για την περιποίηση και ενδυνάμωση των νυχιών, όπως το Pro Nature, το Gellak, το Perfection και το Sopolish είναι τα ξεχωριστά εργαλεία αυτής της μάρκας. Η τέλεια αίσθηση της μόδας του σήμερα και του αύριο με ταιριαστά χρώματα και ιδιαίτερη φροντίδα είναι η προστιθέμενη αξία αυτής της μάρκας.

Η εποχική έκδοση του περιοδικού Naily News έχει γίνει πραγματικό σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες της ομορφιάς σε όλο τον κόσμο που αναζητούν νέες τάσεις, τεχνικές και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η διεθνής σχολή κατάρτισης παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης στη βιομηχανία μας.

Η ProNails είναι ο τέλειος συνδυασμός ποιότητας, αξιοπιστίας, έμπνευσης και διασκέδασης. Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό και είμαστε ενθουσιασμένοι που σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της ProNails.

 

 

ΟΡΑΜΑ


ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΣΤΕ 

Εσείς, ο ταλαντούχος επαγγελματίας της ομορφιάς, θα βρείτε στην ProNails έναν ισχυρό και αξιόπιστο συνεργάτη στον τομέα περιποίησης χεριών, νυχιών και ποδιών. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα, η καινοτομία και η ανάπτυξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Κάνουμε ο ένας τον άλλον δυνατότερο κάθε μέρα. Πιο εντυπωσιακό. Εσείς και η ProNails: Συνεργάτες στην ομορφιά.

ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΜΠΕΤΕ

Εσείς, οι καταναλωτές μας, δεν αξίζετε μόνο τα καλύτερα αλλά και τα πιο όμορφα. Τα πιο ευρηματικά. Τα πιο ξεχωριστά. Ή τα πιο προσεγμένα. Τα πιο εκλεπτυσμένα. Τα πιο προσωπικά. Ή καλύτερά τη δυνατότερη πρόταση. Και στις δυο περιπτώσεις: Αξίζετε να λάμπετε. Και η ProNails σας βοηθάει να το πετύχετε.

 

 


ΑΠΟΣΤΟΛΗ


H ProNails αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη για περιποίηση χεριών, νυχιών και ποδιών υψηλής ποιότητας. Προσφέρουμε ανώτερη υποστήριξη στους επαγγελματίες της ομορφιάς. Εμπνέουμε τους συνεργάτες μας και τους καταναλωτές μας με μοντέρνα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που σας κάνουν να εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και να αισθάνεστε απόλυτη ικανοποίηση.

 

 

ΑΞΙΕΣ


• ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ
Η ProNails αντιπροσωπεύει την κομψότητα. Τη φινέτσα ανά πάσα στιγμή και σε κάθε περίπτωση. Κάνουμε τα πάντα με στυλ. Εκτιμούμε το σεβασμό των πελατών, των διανομέων και των συναδέλφων. Συνεχίζουμε να εκπλήσσουμε συνεχώς. Και βοηθάμε και παρακινούμε τους άλλους να κάνουν το ίδιο. 

 

• ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Η ProNails αγαπά την καινοτομία και αναζητά διαρκώς συναρπαστικές τεχνολογίες στον τομέα της περιποίησης των νυχιών. Προσφέρουμε ποιότητα, πρωτοτυπία και ομορφιά στους καταναλωτές μας. Και εγγυόμαστε αποδοτικότητα, ανταγωνιστικότητα και αγοραία αξία στους επαγγελματίες συνεργάτες μας.

• ΕΜΠΝΕΥΣΗ
Η δημιουργικότητα αποτελεί τρόπο σκέψης για την ProNails. Είναι μια στάση ζωής που λειτουργεί προσφέροντας έμπνευση. Εμπνέουμε τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας. Η παρουσίαση τάσεων και η δημιουργία οπτικά ελκυστικών και καινοτόμων καινούριων προϊόντων είναι αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα. Η ProNails εμπνέει και σε επαγγελματικό και σε δημιουργικό επίπεδο.

• ΧΑΡΑ
H ProNails βγάζει τον καλύτερο εαυτό των ανθρώπων. Το να δουλεύεις με τρέλα και να διασκεδάζεις με τα χρώματα και τα αξεσουάρ νυχιών. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι δοκιμάζουν τις δικές τους απεριόριστες δυνατότητες και βιώνουν τη χαρά που αυτή η διαδικασία επιφέρει.

• ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
H ProNails αποτελεί τον ακέραιο και αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία της ομορφιάς. Προσφέρουμε στήριξη και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Παρέχουμε άριστα προγράμματα κατάρτισης και βαθιάς τεχνογνωσίας. Η ProNails είναι το σημείο αναφοράς για την περιποίηση χεριών, νυχιών και ποδιών για παραπάνω από 30 χρόνια. Και αυτό θα συνεχίζουμε να είμαστε.

Newsletter

Newsletters

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 53, ΛΑΡΙΣΑ, 41222

+30 241 0253955

+30 241 067 2901

+30 241 061 2699

+30 241 061 2699

info[a]pronails.gr

www.pronails.gr

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ