+30 241 0672901

info[a]pronails.gr

Pronails Salons

Pronails Academy

Pronails Academy

Pronails Academy

Εδώ θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης το οποίο είναι μοναδικό σε σύγκριση με άλλου είδους εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε αυτόν το τομέα.

Το επάγγελμα του στυλίστα νυχιών απαιτεί μια έγκυρη και με προσόντα εκπαίδευση, και σίγουρα και κάποια συμπληρωματικά μαθήματα.

Η εκπαίδευσή μας δίνετε μόνο από πιστοποιημένους εκπαιδευτές με αρκετή εμπειρία.Μπορείτε να βασιστείτε στις επαγγελματικές και προσωπικές συμβουλές τους κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, αλλά και μετά, όπου θα είναι πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία η δυσκολία αντιμετωπίσετε.

Στο δικό μας εκπαιδευτικό κέντρο Professionails Academy μόλις τελειώσετε επιτυχώς την εκπαίδευση θα μπορείτε άνετα και άφοβα χωρίς απορίες να ξεκινήσετε το νέο σας επάγγελμα.

Ως εκπαιδευόμενοι στην Professionails θα είσαστε ενήμεροι συνεχώς για νέα προϊόντα, νέες εκπαιδεύσεις και γενικά σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο συγκεκριμένο επάγγελμα.

Aπό το site pronails.gr θα ενημερώνεστε για διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα που γίνονται είτε στο χώρο μας είτε σε συνεργάτες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Βασική Εκπαίδευση

Θέλετε να γίνεται επαγγελματίας στυλίστας νυχιών; Μην ανησυχείτε, έχουμε ετοιμάσει ένα ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για νέους επαγγελματίες. Θα εκπαιδευτείτε κυριολεκτικά τα πάντα, από το να κάνετε ένα τέλειο μανικιούρ μέχρι τη δημιουργία άψογων τεχνητών νυχιών με Gel, Acryl και ημιμόνιμο. Σωστό γέμισμα, εφαρμογή ενός χρώματος σαν επαγγελματίας ή δουλεύοντας ένα εκλεπτυσμένο γαλλικό μανικιούρ, διάφορα Nail Art και άλλα πολλά ώστε να να έχετε επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα.

Conversion Training

Αποφασίζοντας να συνεργαστείτε με την ProNails επιλέγεται προϊόντα άριστης ποιότητας και να εμπιστεύεστε μια εταιρεία που πιστεύει σε εσάς στο 100%. Θα σας βοηθήσει να διαλέξετε όλα τα υλικά που ταιριάζουν με την προτιμώμενη τεχνική σας και θα σας παρέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία, όταν πρόκειται για το σαλόνι νυχιών σας. Ελάτε να γνωριστείτε μαζί μας και να πειστείτε!

Sopolish Protect & Peel workshop

Κάντε τους πελάτες σας ευτυχισμένους! Η Sopolish εγγυάται δεκατεσσέρις ημέρες με τέλεια βαμμένα νύχια σε οποιοδήποτε χρώμα σας αρέσει! Εκτός αυτού, η Sopolish Protect & Peel εξασφαλίζει στους πελάτες σας ότι τα φυσικά τους νύχια είναι καλά προστατευμένα. Χάρη στη μοναδική θεραπεία μας τα νύχια τους θα βελτιωθούν ακόμη και κάτω από το υπέροχο στρώμα Sopolish τους. Πείστε έναν εντελώς νέο πελατολόγιο!

Gel Technique Workshops

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα μαθαίνοντας πώς να λειτουργείτε ακόμη πιο αποτελεσματικά. Κατά τη διάρκεια αυτών των εργαστηρίων θα σας διδάξουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να εφαρμόσετε gel στα νύχια ακόμα πιο γρήγορα και καλύτερα. Μην χάνετε χρόνο κατά τη διάρκεια του γεμίσματος και να μάθετε μια νέα τεχνική. Ή θα μάθετε ένα νέο και βελτιωμένο τρόπο εφαρμογής των νυχιών gel, πιο φυσικά από ποτέ. Αυτό λειτουργεί!

Cosmetic Pedicure Workshop

Τα κοσμητικό πεντικιούρ δεν είναι μόνο μια απλή θεραπεία νυχιών. Προσφέρεται στους πελάτες σας μια στιγμή χαλάρωσης, κάποιο χρόνο να ονειρευτούν. Και το αποτέλεσμα; Ανανεωμένα πόδια και χαρούμενα νύχια! Ικανοποιημένοι πελάτες; Σίγουρα! Ανακαλύψτε πώς να δώσετε στους πελάτες σας λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της θεραπείας πεντικιούρ.

Manicure Workshop

Ένα μανικιούρ είναι διαχρονικό, γιατί το αποτέλεσμα είναι πάντα απλό αλλά ικανοποιητικό: ένα όμορφα τακτοποιημένο αποτέλεσμα, για όλη την ώρα. Το natural look είναι πίσω - ποτέ δεν χάνεται πραγματικά. Νύχια σε τέλειο σχήμα, ένα χαλαρωτικό μασάζ χεριών και ένα σωστά βαμμένο νύχι - φαίνεται τόσο απλό, αλλά είναι όλα στις λεπτομέρειες! Μάθετε πώς να φροντίζετε τα χέρια των πελατών σας πραγματικά!

Nail Art Workshop

Μια καλά σχεδιασμένη τέχνη νυχιών; Θα μάθετε τα πάντα για αυτήν κατά τη διάρκεια αυτών των εργαστηρίων! Η ProNails βρίσκεται πάντα προς αναζήτηση για νέες τάσεις και διοργανώνει διάφορα σεμινάρια δείχνοντας και διδάσκοντας σε εσάς τις νεότερες τάσεις στην τέχνη των νυχιών. Σχεδιάζοντας υγρές πέτρες ή δαντέλα; Ή πώς να εφαρμοστεί η τέχνη marble νυχιών; Μπορείτε να επιλέξετε - ή μπορείτε να συμμετάσχετε μαζί μας για όλα αυτά! Βρείτε έμπνευση εδώ!

Newsletter

Newsletters

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 53, ΛΑΡΙΣΑ, 41222

+30 241 0253955

+30 241 067 2901

+30 241 061 2699

+30 241 061 2699

info[a]pronails.gr

www.pronails.gr

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ