+30 241 0672901

info[a]pronails.gr

Pronails Salons

The Elementary Collection

The Elementary Collection

 

The Elementary Collection

Ερωτευτείτε με αυτά τα φυσικά χρώματα όπου η έμπνευσή τους προέρχεται από την ίδια τη μητέρα φύση. Διαλέξτε από αυτό το πολύχρωμο τοπίο όπως glowing skin, burning earth, lilac sky and liquid golden sunlight. Εκφράστε τη φυσική σας ομορφιά και αναδείξτε τη θεά που κρύβετε μέσα σας! Ένας μικρός ψίθυρος ή μια έντονη δήλωση; Τα νύχια σας περνούν από το καλοκαίρι στον χειμώνα χωρίς κόπο, χωρίς να χάσουν την καλοκαιρινή τους λάμψη. Απλά βρείτε αυτό που ταιριάζει και στο δέρμα και στην προσωπικότητά σας. Βρείτε τι ταιριάζει σε εσάς!

Melted Marshmalllow
Ένα απαλό χρώμα πέτρινης πούδρας που αντέχει όλα τα στοιχεία και την πάροδο του χρόνου. Ταιριάζει με ένα bohemian, αέρινο φόρεμα και απελευθερώνει την εσωτερική θεά που κρύβετε μέσα σας.
Tan-Talazing
Υπάρχει ένας νέος φυσικός τόνος στον ορίζοντα. Αυτό το νέο nude είναι ένας τόνος ηλιοκαμένου δέρματος που διατηρεί την καλοκαιρινή λάμψη, ενώ ταιριάζει με κάθε απόχρωσή σας.
Spark The Fire
Φανείτε γοητευτικά σέξυ αυτή τη σεζόν. Αυτό το βαθύ λαμπερό κεχριμπαρένιο χρώμα είναι ο τέλειος συνδυασμός για μαξιμαλιστική μόδα, Gucci-style, ή πιο διακριτικά outfits. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, θα ανάψετε τη φωτιά όλων!
Λάμψτε κορίτσια!

Lilac Sky
Όταν ο μπλε ουρανός ακουμπά την φλεγόμενη κόκκινη γη και γίνεται λιλά, είναι η στιγμή που νιώθεις ευλογημένος που είσαι ζωντανός. Δεν είναι περίεργο ότι αυτό το μαγικό χρώμα κρατά τόση δύναμη.
Let Love Flow
Το χρώμα που προκύπτει στα μάγουλα σας όταν βλέπετε αυτόν που αγαπάτε. Δαγκώνετε απαλά τα χείλη σας επειδήείστε λιγάκι ντροπαλή. Αφήστε τα νύχια σας να γίνουν ο καθρέφτης των συναισθημάτων σας με αυτό το κοκκινωπό χρώμα.
Αγνή αγάπη από την κορυφή ως τα νύχια.
Red Earth
Κρατήστε τα μάτια σας στα αστέρια και τα πόδια σας στο έδαφος! Ταξιδέψτε σε μέρη, γνωρίστε καινούργια πρόσωπα και αφήστε τα νύχια σας να μιλήσουν με αυτό το έντονο μανταρινί κόκκινο χρώμα.
 
Share this post: 

Newsletter

Newsletters

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 53, ΛΑΡΙΣΑ, 41222

+30 241 0253955

+30 241 067 2901

+30 241 061 2699

+30 241 061 2699

info[a]pronails.gr

www.pronails.gr

Επαγγελματικά Προϊόντα Περιποίησης Νυχιών | Pronails

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ